Takesan Kishibori Shoyu Soy Sauce 360ml
Artikelnummer: 3264 1165 20B 0061Takesan Kishibori Shoyu Soy Sauce 360ml
タケサン 生搾醤油
Perfect voor de Japanse fijnproevers. TAKESAN Kishibori Shoyu - Gourmet Japanse Sojasaus 360 ml.
Deze soja saus wordt een jaar gefermenteerd in cederhouten vaten. Het is allemaal natuurlijk, zonder bewaarmiddelen, gewoon een heerlijke, intense en complexe soja smaak. Takesan Company gebruikt eersteklas gestoomde sojabonen, geroosterde tarwe, zout en mineraalwater, die gedurende een jaar worden gefermenteerd in 100 jaar oude cederhouten vaten.
Producent: Takesan Japan Land van productie: Shodo Island, Kagawa Prefecture, Japan
Hoeveelheid: 360 ml
Levering: rechtstreeks vanuit Tokio, Japan
Ingredienten:
Geconcentreerde Sojasaus, Soja, Tarwe, Zout
Klanten kochten ook
Verzekerd tot 50,-
Verzekerd tot verkoop waarde 50,- euroVERZENDOPTIES VOOR UW PAKKET IN REGIO NEDERLAND∙ Uw aankoop bedrag is verzekerd tot 50,- euro aan verkoopwaarde
∙ Uw pakket wordt alleen afgeleverd bij de ontvanger
∙ Handtekening is vereist bij het aannemen van uw…€ 1,002kg
Shinmei Yamagata Ken San Tusuyahime Japanese Rice 2kgYAMAGATA PREFECTURE TSUYAHIME WHITE RICE (2KG)山形県産つや姫Tsuyahime-rijst uit de prefectuur Yamagata is een rijstvariëteit die een favoriet is geworden voor veel mensen die van rijst houden met een uitgesproken andere…
€ 23,95- Miso Shiro Licht 500 g
MISO LICHT 500G “MARUMAN” HONZUKURIHonzukuri shinshu shiro misoMiso is een op natuurlijke wijze gefermenteerd mengsel van sojabonen, zout en soms ook graan.
Hoe donkerder de kleur van die Miso de langer het heeft gerijpt en…€ 5,95 - Mirin Japanse Kookwijn 500 ml
JAPANSE KOOKWIJN 500ML “MARUKIN” SHIN MIRINMIRIN Marukin Shin Mirin Japanse kookwijn
Ingredienten: Maismeel, dextrose, smaakversterker E621, Gefermenteerde rijst, acidszuur E363, E297. Alcohol minder dan 0.9% Voedingswaarde…€ 6,95