WETSTEEN LUXE 20.5 X 6.3 X 3CM 1200Slijpsteen voor alle soorten messen. De Japanse King ® 1200 is toepasbaar als tweede of derde stap in het slijpproces. Dit is een zeer fijne steen dat na het gebruik van deze slijpsteen een…
JAPANSE KEUKEN MESJE 12 CM | 23,5 CMSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het…
JAPANSE KEUKEN MES 18,5 CM | 31 CMSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het…
JAPANSE GROENTE MES 16 CM | 30 CMSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het snijproces…
JAPANSE SASHIMI MES 21,5 CM | 33 CMSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het…
JAPANSE KEUKEN FILEER MES 27 CMVoor SashimiSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het…
JAPANESE KNIFE WETSTONE 18.5X6.3X2.5CM Wanneer u Japanse messen koopt zou u ook minimaal één medium (800-1200 grit) watersteen moeten kopen. U kunt deze steen gebruiken voor kleine reparaties aan het snijvlak. Echt essentieel is…
In China, this style of knife is called "TAO" which means "sword" from in English. It is different from conventional kitchen knives in that the blade is thicker & wider and is…
JAPANSE KEUKEN MES 17,5 CM | 31 CMSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het…
JAPANESE KNIFE WETSTONE 18X5,2X1,5 CM Wanneer u Japanse messen koopt zou u ook minimaal één medium (800-1200 grit) watersteen moeten kopen. U kunt deze steen gebruiken voor kleine reparaties aan het snijvlak. Echt essentieel is…
WETSTEEN KING DELUXE 18.5 X 6.5 X 2,5CM #1000When you purchase Japanese knives you should also purchase a minimum of one medium (800-1200 grit) water stone. You can use this stone for minor edge repair, but the medium stone is…
SLIJPSTEEN GRIJS 20×5×2,5 CMWanneer u Japanse messen koopt zou u ook minimaal één medium (800-1200 grit) watersteen moeten kopen. U kunt deze steen gebruiken voor kleine reparaties aan het snijvlak. Echt essentieel is de steen…
JAPANSE KEUKEN MES 16,5MSEKIRYU Japanese Style Kitchen Knife Deze Japanse fileer messen zijn speciaal gemaakt om vis, vlees of groentes heel dun te snijden. Door de open gaten zal er lucht blijven hangen in het snijproces waardoor…